Segmenten

Financial Services

Om een relevante speler te zijn in de markt van financiële diensten moet de klant centraal worden gesteld. Hiervoor zijn nieuwe web en mobiele toepassingen nodig die de toegang tot informatie verbeteren en waardoor interactie met de klant vereenvoudigd wordt. Het Mendix platform stelt banken en financiële dienstverleners in staat om de bestaande omgeving te bouwen, te integreren en uit te breiden met robuuste web en mobiele toepassingen – sneller en eenvoudiger dan ooit.

Lees meer…

Overheid

De overheid en haar organisaties kennen veel unieke processen waar veel vraag naar oplossingen is die invulling kunnen geven aan de snel veranderende wetgeving vanuit de centrale overheid. Veranderende wetgeving en bezuinigingen creëren enorme druk waardoor juist nu de vraag naar projecten die de operatie stroomlijnen en gerealiseerd op basis van agile development toeneemt.

Lees meer…

Business Services

Dienstverlenende organisaties zijn actief in een snel bewegende en competitieve markt. Om te slagen moeten bedrijven een digitale onderneming creëren die verbonden is, intelligent, in staat zich aan te passen en altijd en overal beschikbaar is. Of dit nu gaat via self-service portalen of door het volledig geautomatiseerd verwerken van complexe processen. Appronto richt zich op het ontwikkelen van deze bedrijfsapplicaties voor de meest uiteenlopende diensten organisaties in verschillende branches.

Lees meer…

Startups

Startups zijn technologische organisaties die snel opduiken en een ontwrichtende uitwerking hebben op sectoren en bestaande ondernemingen. Appronto richt zich op het ontwikkelen van deze Startups. Appronto heeft ervaring heeft met de realisatie van innovatieve, baanbrekende technologie platformen. Van beta-omgeving, naar lancering, naar professionalisering, Appronto is de juiste partner in alle levensfases.

Lees meer…