Referenties

Waarom Appronto?

“Zonder de kennis en het toegewijde teamwork van Appronto en Mendix hadden we geen complete bank faciliteit kunnen bouwen binnen een half jaar. Het zou gewoonweg niet mogelijk zijn geweest op een andere manier”

Lees meer …

Jeroen ter Huurne

Managing Director, Collin Crowdfund

“We willen niet alleen efficiënt zijn, we willen zeker weten dat de klantervaring blijft verbeteren. Met Mendix hebben we snel een nieuw product kunnen lanceren en tussendoor ook aan kunnen passen om aan de klantverwachting te voldoen”

Lees meer …

Filip Corveleijn

Head of R&D, Tools4Legal

 “Oplevering van dit nieuwe systeem zou niet mogelijk zijn geweest zonder Appronto en het Mendix Platform. De complete oplossing is op tijd gelanceerd en vanwege de iteratieve aanpak was het mogelijk om gemakkelijk nieuwe requirements toe te voegen. We zullen doorgaan met het uitbouwen van het systeem met Mendix”

Lees meer …

Jacques Schram

Manager Business Management, ING

“Het is fantastisch hoe makkelijk het is om nieuwe requirements aan te passen. Appronto is een top partner. Ze begrepen onze doelen en het gebruik van het Mendix Platform stelt ons in staat om te innoveren.”

Lees meer…

Joost Merks

Managing Director, To20 and Partner of ToLocal

“Kompaan en de Bocht heeft een app ontwikkelt die informatie beschikbaar stelt voor professionals die bijvoorbeeld in de zorg of het onderwijs werken. De applicatie geeft advies wat je kunt doen wanneer je huiselijk geweld of misbruik vermoed.”

Lees meer …

Mohamed El Farougui

Manager, Stichting Kompaan en de bocht

“Online boekhouden en CRM opnieuw uitgevonden in een Cloud gebaseerde omgeving welke altijd en overall beschikbaar is. De applicatie is erg gebruiksvriendelijk en heeft geen handleiding nodig. “

Lees meer …

Chris Vuijk

Director, Offective BV

“De applicatie zorgt ervoor dat de organisatie haar kernwaarde propositie kan verbeteren.. In dit geval gaat het om de zorg voor haar leden. De protestantse kerk heeft kosten bespaard, de efficiëntie verbeterd en kan nu hoger service niveau leveren aan haar leden. “

Lees meer …

Henry Kieskamp

Head of ICT Results, Protestantse Kerk Nederland