Financiële dienstverlening

Om een relevante speler te zijn in de markt van financiële diensten moet de klant centraal worden gesteld. Hiervoor zijn nieuwe web en mobiele toepassingen nodig die de toegang tot informatie verbeteren en waardoor interactie met de klant vereenvoudigd wordt. Het Mendix platform stelt banken en verzekeraars in staat om de bestaande omgeving te bouwen, te integreren en uit te breiden met robuuste web en mobiele toepassingen – sneller en eenvoudiger dan ooit.

 • Winstgevendheid, snij in IT-kosten en verhoog winstgevendheid door de integratie en automatisering van processen;
 • Verbeter de klantervaring, in één blik ziet uw klant alles wat hij of zij nodig heeft. Alles overzichtelijk op 1 plek;
 • Regelgeving, een applicatie gebouwd in Mendix kan op ieder moment worden aangepast aan veranderende regelgeving;
 • Kostenvermindering, een applicatie wordt snel uitgerold op diverse apparaten. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing

Referenties:

 “Oplevering van dit nieuwe systeem zou niet mogelijk zijn geweest zonder Appronto en het Mendix Platform. De complete oplossing is op tijd gelanceerd en vanwege de iteratieve aanpak was het mogelijk om gemakkelijk nieuwe requirements toe te voegen. We zullen doorgaan met het uitbouwen van het systeem met Mendix”

Lees meer …

“Zonder de kennis en het toegewijde teamwork van Appronto en Mendix hadden we geen complete bank faciliteit kunnen bouwen binnen een half jaar. Het zou gewoonweg niet mogelijk zijn geweest op een andere manier”

Lees meer …

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlenende organisaties zijn actief in een snel bewegende en competitieve markt. Om te slagen moeten bedrijven een digitale onderneming creëren die verbonden is, intelligent, in staat zich aan te passen en altijd en overal beschikbaar. Of dit nu gaat via self-service portalen of door het volledig geautomatiseerd verwerken van complexe processen. Appronto richt zich op het ontwikkelen van deze bedrijfsapplicaties voor de meest uiteenlopende diensten organisaties in verschillende branches.

 • Betrek uw klanten, bouw mooie en toepasselijke applicaties die werken op meerdere apparaten. De Multi-channel ervaring zorgt ervoor dat uw klant betrokken blijft;
 • Reduceer kosten, manuele processen automatiseren zorgt ervoor dat u de kosten voor uw onderneming omlaag brengt;
 • Verhoog tevredenheid, zorg er voor dat uw klant alle informatie overzichtelijk bij elkaar op 1 plek heeft. Altijd en overal beschikbaar;
 • Stimuleer medewerkers, Zorg ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden, slimmer werken en een betere dienstverlening geven.

Referenties:

De Mendix app is voor Arbo Unie dé oplossing om het planproces (continue) te verbeteren voor zowel de klanten als de medewerkers van Arbo Unie.

Lees meer …

 “We willen niet alleen efficiënt zijn, we willen zeker weten dat de klantervaring blijft verbeteren. Met Mendix hebben we snel een nieuw product kunnen lanceren en tussendoor ook aan kunnen passen om aan de klantverwachting te voldoen”

Lees meer …

 “The application ensures that the organization can improve its core value proposition .. In this case, it is to care for its members. The Protestant church has saved costs, improved efficiency and can now deliver higher service levels to its members. ” – Henry Kieskamp – Head of ICT Results”

Lees meer …

Productie

Voor producenten biedt het digitale tijperk kansen en bedreigingen.  Marges worden kleiner en klanten vragen geavanceerdere producten en betere service. Producten halen nu een digitale achterstand in door alle ketens in de waardeketen te transformeren, van R&D, supply chain, en de operatie naar marketing, sales en service.

De uitdaging is dat de meeste producenten vastzitten aan legacy systemen die inovatie belemmeren. Daardoor kan IT de vraag om verandering niet bijhouden en nieuwe behoeftes als IoT & machine learning niet kunnen ondersteunen.

 • Laat opbrengsten groeien, Introduceer connected producten waarmee u zich kan onderscheiden;
 • Verbeter klantloyaliteit, door self-service portals in minder dan 90 dagen;
 • Verbeter de efficientie van de operatie, door geautomatiseerde workflows door de gehele waarde keten;
 • Maak gebruik vannieuwe technologie, gebruikt de nieuwste inzichten als machine learning, kunstmatige intelligentie and IoT;

Referenties:

Start-up

Start-ups zijn technologische organisaties die snel opduiken en een ontwrichtende uitwerking hebben op sectoren en bestaande ondernemingen. Appronto richt zich op het ontwikkelen van deze Start-ups. Appronto heeft ervaring met de realisatie van innovatieve, baanbrekende technologie platformen. Van beta-omgeving, naar lancering, naar professionalisering, Appronto is de juiste partner in alle levensfases.

 • Nauwe samenwerking. Mendix brengt IT en business samen en maakt het mogelijk om nauw samen te werken door visueel modeleren;
 • Meedenken, we kennen de uitdagingen van een startup. We helpen om de perfecte mix van visie, tijd en financiering te bereiken;
 • Snel, iteratief ontwikkelen, dagelijkse afstemming en korte sprints van 2 weken garanderen dat u grip heeft op de ontwikkeling. Met Mendix kan u uw applicatie altijd aanpassen;
 • Flexibel, we werken regelmatig met snel groeiende bedrijven en weten wat dat betekent voor uw IT landschap;

Referenties:

“Zonder de kennis en het toegewijde teamwork van Appronto en Mendix hadden we geen complete bank faciliteit kunnen bouwen binnen een half jaar. Het zou gewoonweg niet mogelijk zijn geweest op een andere manier”

Lees meer …

 “We willen niet alleen efficiënt zijn, we willen zeker weten dat de klantervaring blijft verbeteren. Met Mendix hebben we snel een nieuw product kunnen lanceren en tussendoor ook aan kunnen passen om aan de klantverwachting te voldoen”

Lees meer …